+32 (0) 3 248 70 70 info@safety-first.be

Profielen

 

Safety First Group International  beschikt over de juiste profielen, programma’s en processen om u te steunen op het gebied van VGM prestaties tijdens al uw projecten.

SFGI heeft 15 jaar expertise met omvangrijke projecten en Turn Arounds en hanteert een proactieve werkwijze, een kostverminderingsmodel en staat samen met u in voor competentie en risicobeheer tijdens de uitvoering van tal van risicovolle werken in een risicovolle omgeving.

Veiligheidspersoneel

Specialisten Brand -en veilgheidswacht

Eén veilgheidsmedewerker inschakelen, twee kwalificaties krijgen. Ons ervaren safety-personeel is gecertificeerd als brandwacht en veilgheidswacht.

Veiligheidstoezichthouder

Area control en algemeen veiligheidstoezicht kan bijdragen tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. De ervaring van onze veiligheidstoezichthouders maakt het verschil op de werkvloer.

Veiligheidsdeskundige Niv. I-II en III

Alle aspecten van veiligheid op de werf worden door onze veiligheidsdeskundige gecoördineerd en gecontroleerd. Wij zijn verantwoordelijk voor het aanpassen van het Veiligheids- Gezondheid- en Milieuplan. Dit is in functie van de uitvoeringsmethodiek van de aannemers naarmate de werken vorderen.

Veiligheidscoördinator Tijdelijke Mobiele Bouwplaats (TMB)

Onze veiligheidscoördinator staat in voor zowel de coördinatie tijdens de ontwerpfase als de verwezenlijking van het project, conform de wet van 24 december 1993 en het KB van 8 januari 1996 en/of latere wijzigingen.

Safety Coach

Preventieadviseurs niveau III die ruime ervaring hebben met schutdowns of nieuwbouwprojecten. Personen die in de field belast zijn met het adviseren, begeleiden ondersteunen en/of coachen van contractoren/aannemers bij het veilig uitvoeren van risicovolle taken in een risico volle omgeving.

Benieuwd naar onze opleidingen?

“is actief in het organiseren van diverse QHSE opleidingen en bijbehorende examens op maat of in functie van de marktbehoeften. SFCC wil een partner zijn op vlak van QSHE voor alle sectoren en is de beschermengel van de gebruiker. SFCC beschikt over vakbekwame docenten met domein specifieke kennis en ervaring. SFCC beschikt bovendien over de nodige kwaliteitslabels mbt het organiseren van opleidingen en examens.”

Bekijk de website van SFCC